Martin Ødegaards tidligere makker på lista hos Arsenal

0
960
Martin Ødegaard med primalskrik etter scoring. (foto: Arsenal)

I mars forrige sesong hadde Arsenal kommet seg etter en formdupp og skadeutfordring etter nyttår. Dette kostet The Gunners Premier League-tittelen, fem poeng bak vinner Manchester City. Arteta slet på flere området, men det som var helt tydelig, var at klubben manglet scoringer på topp. Det har bedret seg denne sesongen, men fortsatt savnes en spiller på topp som leverer jevnt med scoringer.

Ivan Toney var sterkt linket til The Gunners i januar-vinduet, men Brentford-spissen ute i karantene for brudd på betting-reglene valgte å bli værende hos Biene. I sommer kan tiden være inne for at også Toney skifter beite. Arsenal har også Viktor Gyokeres på ønskelista, en annen svenske har nå rykket oppover på samme liste.

LES: Spilleren Englands landslagstrener ikke tør ta med til EM

Det er ikke noe nytt at Alexander Isak er linket til londonklubben, men ifølge Football-insiders kilde har Arsenal svensken nå på shortlist for sommerens handlerunde.

Timingen er også her riktig, der Newcastle må selge seg ut av problemene de har rotet seg inn i med Financial Fair Play-reglene. Football-Insiders kilde melder det så langt ikke er noen pris på Isak eller konkrete bud lurende i skyggene.

SPORTEN: Sir Jim Ratcliffe hinter om fremtiden til Erik ten Hag

Vi husker den gnistrende angrepsduoen Ødegaard/Isak hos Real Sociedad og mener det venter mer suksess med å gjenforene de to spillerne. Isak har vist han stortrives i Premier League, denne sesongen med 12 scoringer på 20 kamper i en sesong Newcastle har slitt. Totalt har 24-åringen harmet inn 26 scoringer på 57 kamper i Newcastle-drakta og viser en kontinuitet på topp Arsenal har manglet.

Alt du trenger å vite: Manchester City – Arsenal

No posts to display