Solskjær hadde gjort det skarpt med Ratcliffe sin ledelse

0
484
Ole Gunnar Solskjær på Old Trafford. (foto: Manchester United)

Sir Jim Ratcliffe har kommet inn på Old Trafford som en virvelvind. De beste folka i bransjen samles i ledelsen, Manchester Uniteds suksess skal det neste tiåret komme fra langsiktig og grundig jobbing med alle detaljer som påvirker resultatet. Spillerne skal utvikles i klubben, det skal styres unna de dyreste, etablerte stjernene. Her skal det være we are United foran individuelle spillere. Bare synd Solskjær ikke fikk oppleve dette.

5-1 seier mot Leeds, 1-1 mot Crystal Palace. Dette var Ole Gunnar Solskjærs start på Premier League-sesongen 2020/21. Grunnarbeidet var gjort gjennom hele sommeren, treneren bygde videre på det som var lagt ned av arbeid i 2019/2020-sesongen som endte med 3. plass i Premier League. Så endret alt seg for Solskjær over natten. Fem dager etter Palace-kampen i august signerte ikonet, men også bransjens største ego, kontrakt med Manchester United.

LES: Mbappe stenger Premier League-døra for evig og alltid

United signerte Ronaldo for «latterlig lave» 13 millioner pund, men sørget selvfølgelig for å plassere CR7 på en helt annen lønnshylle enn resten av spillerne med ukelønn på over 5 millioner kroner. Den økonomiske siden var det ene, men for Solskjær ble viktige deler av planen for sesongen i løpet av en ukes tid endret.

Ja, en Cristiano Ronaldo på banen kan være gull verdt, men CR7 signerer ikke med en klubb uten å spille hovedrollen. Vi skal ikke gi Ronaldo skylda for at Ole Gunnar Solskjær fikk sparken, men det er helt logisk at signeringen av spilleren med verdens største ego, som i tillegg kommer etter sesongstart, ikke er optimalt.

Så hva hadde Sir Jim Ratcliffe gjort hvis han vært på vakt da Ole Gunnar Solskjær var trener? Etter å ha hørt Storbritannias rikeste prate ut om strategien for Manchester United fremover, skjønner vi at Solskjær neppe hadde fått en Ronaldo deisende ned i fanget etter sesongstart.

-Løsningen er ikke å bruke mye penger på noen få gode spillere. Det har de (klubben) gjort, hvis man ser på de siste 10 årene, sier Ratcliffe denne uken på The Geraint Thomas Cycling Club.

Før han sier han nå ikke ville ha signert Kylian Mbappé.

SPORTEN: Spektakulær snuoperasjon på gang!

-Jeg vil heller finne den neste Mbappé enn å bruke en formue på å kjøpe suksess, kommer det fra Ratcliffe.

Vi tror Ole Gunnar Solskjær kunne ha gjort det skarpt under Ratcliffe og gjengens nye ledelse.

No posts to display