Stenger Premier League-døra for evig og alltid

0
642
Kylian Mbappe fryser av tanken på Premier League-sesong. (foto: PSG)

For noen år siden var det fortsatt diskusjon om hvilken liga som var den tøffeste. Diskusjonen fortsetter, men få kan argumentere for at La Liga, Bundesliga, Serie A eller Ligue 1 har i nærheten så sterk konkurranse om topp seks-plassene på tabellen som Premier League. Aston Villa-trener Unai Emery, som tidligere har ledet PSG, Arsenal og Sevilla, formulerte det enkelt: I Premier League kan alle slå alle. Når superstjerna Kylian Mbappé skal velge neste liga, skulle man tro Premier League hang høyest, men nei da.

Det siste året har Kylian Mbappés representanter jobbet med neste fase for sin verdensstjerne. Før forrige sesong spilte de PSG opp mot Real Madrid og kom ut med noen ekstra milliarder i inntekter til 25-åringen, denne gangen har også Premier League-klubbene blitt invitert til å jekke opp prisen på Mbappés tjenester. Denne uken ble det meldt Mbappé fortsatt ikke er helt enig med Real Madrid, linken til Arsenal og Liverpool ble straks aktuell igjen.

LES: «Og så velger de en spiller som har sittet på benken hos Manchester United, bare for å opprettholde forholdet»

I en video som går viralt på sosiale medier, får franskmannen spørsmålet fra en Arsenal-supporter om han kommer til å spille for Premier League-klubben. Svaret som kom var kort og brutalt.

– Det kommer ikke til å skje. Det er for kaldt der, kommer det fra Mbappé.

SPORTEN: Wrexhams opprykkshåp rammet av sjokktap hjemme på Racecourse

Flåsete eller ei, denne mannen har ingen planer om Premier League. Kanskje like greit.

No posts to display