Liverpool gir sin nye målscorer den største belønningen

0
348
Sklir inn til ny kontrakt. (foto: Liverpool)

Liverpool har hatt sine skadeutfordringer de siste månedene, der det har blitt gjort plass til sultne tenåringer fra akademiet. Vi så det spesielt i FA Cupens 5. runde mot Southampton. Da bestod Liverpool-laget av en stor gjeng med akademispillere som aldri lot Southampton få en sjanse. 3-0 seier til de røde, den første scoringen kom fra 18-åringen Koumas, de neste to fra jevnaldrende Jayden Danns.

Danns har løpt rundt i Liverpool-drakt siden han var åtte. På fredag ble det klart at spiller og klubb ser for seg mye moro sammen i lang tid fremover. For 18-åringen blir dette toppen av kransekaka så langt i sesongen, etter å fått seniordebuten i Premier League i februar.

LES: Utstøtte Jadon Sanchos suksess kan koste Manchester millioner

For noen måneder! Danns fikk ett minutt på banen mot Luton, seks mot Nottingham Forest. Var som innbytter med å senke Chelsea i ligacupfinalen på Wembley, mot Southampton i FA Cupen dro angrepsspilleren til med to scoringer i 3-0 seieren.

Nå signeres forlengelse. De sies ikke noe om lengden, men hastverket med å vise Danns at han er del av planene til Liverpool signaliserer at 18-åringen er inne for det lange løp.

SPORTEN: City har igjen sikret seg et av de største vingtalentene

Vi gratulerer!

No posts to display