Ben White har signert

0
232
Ben White

At Ben White er viktig for Arsenal er en underdrivelse. – Han er en viktig del av Mikel Arteta sin suksess og nå får han «betalt» – Alle de «vanlige» klubbene har vært ute etter White. Lengs fremme i køen av beilere finner du Paris Saint-Germain og Real Madrid.

122 kamper i Arsenal-drakta. Londonklubben hentet Ben White fra Brighton for 58,5 millioner i 2021, plasserte den engelske spilleren i sin vante rolle i midtforsvaret. Forrige sesong ble White skubbet ut – ikke til benken – men til høyrebacken.

«Couldn’t be more grateful. Home❤️ @arsenal»

Les på F7: Adidas gir 150 millioner dollar av Yeezy skosalg til anti-hatgrupper

Etter dette har 26-åringen etablert seg som en av Premier Leagues mest solide i posisjonen. Nå har klubb og spiller bestemt seg for å ikke la det være tvil om hva som skjer fremover.

På torsdag kom bekreftelsen at kontrakten med utløp 2026 forlenges til 2028.

LES: Jadon Sancho kan koste Manchester United plassen i Champions League neste sesong

For Arsenal og White betyr dette arbeidsro og fullt fokus på å sanke titler. Mikel Arteta beskriver Whites betydning i troppen.

-Ben er en nøkkelspiller for oss, en topp profesjonell med vinnermentalitet, og en av de gutta som går foran som et godt eksempel hver dag. Bens ferdigheter, besluttsomhet og positive holdning er så viktig, men han har også en flott karakter og er et godt menneske, skryter Arsenal-manageren til klubbens hjemmeside.

Les: United-supportere med klar melding til Ratcliffe hvem som må signeres til midtforsvaret

Sportsdirektør Edu sa: «Vi er så glade for å ha fullført en ny langsiktig kontrakt med Ben. Siden Ben kom til oss, har hans bidrag og engasjement vært av så høy kvalitet. Supporterne våre elsker ham, vi elsker ham og vi ser frem til å nyte Bens opptredener med oss i årene som kommer.»

Gabriel Martinelli, Bukayo Saka, Martin Odegaard, Gabriel Magalhaes, William Saliba har også inngått nye avtaler siden starten av forrige sesong, i likhet med andrevalgskeeper Aaron Ramsdale og kantspiller Reiss Nelson.

Vi gratulerer!

No posts to display