Michael Carrick venter ikke lenger på Ole Gunnar Solskjær

0
322
Michael Carrick

Middlesbrough befinner seg nede på nummer 18 i Championship og det var naturlig nok ikke godt nok for en klubb som har ambisjoner om Premier League spill. Manager Chris Wilder fikk sparken og dermed må klubben se etter en erstatter, og nå kommer det meldinger om at de ser på en tidligere Manchester United-trener.

BBC melder at Middlesbrough har kontaktet Michael Carrick for å diskutere et den ledige managerjobben. 41 år gamle Carrick som har spilt for West Ham og Birmingham kom i 2006 fra Tottenham til Manchester United og ble i 12 sesonger.

Les på Sporten: Dealen på plass 14 dager etter Barcelona og Atlético Madrid begravde stridsøksene

Michael Carrick som er en nær venn av Ole Gunnar Solskjær var assistenttrener i Manchester United i knappe tre år, han sluttet etter å ha hatt ansvaret i et par kamper i desember 2021 raskt etter Solskjær fikk sparken.

Den tidligere Manchester United kapteinen har vært uten klubb siden den gang, han har ønsket seg en ny assistentstilling under Ole Gunnar Solskjær, men nå ser det ut til at han før første gang, selv vil være manager for en klubb på permanent basis. Om det blir Middlesbrough er for tidlig å vite, men Carrick skal være klar til å ta tømmene selv og ikke lenger vente på Solskjær.

Les: Bundesliga-direktør sparket etter jobbprat med Chelsea

No posts to display