VM 2022: Premier League-favorittene til toppscorertittelen

0
264
Big Harry.

VM i fotball er en scene skapt for de virkelig store øyeblikkene. Store stjerner, nye stjerner og fans som heier frem sine nasjoner. Vi føler oss trygge på at mange av verdens største fotballstjerner kommer til å vise seg frem i årets VM, og mange vil nok holde et ekstra øye med Messi og Ronaldo som kan komme til å spille sine siste VM. 

Samtidig er VM er fin anledning til å måle de største ligaene opp mot hverandre ved å se hvor de beste spillerne holder hus til vanlig. Med VM bare en drøy måned unna, har vi sett på hvilke spillere fra Premier League bookmakerne holder som favoritter til å bli toppscorer i VM.

NB! Mange spillselskaper tilbyr odds på hvem som blir toppscorer i VM. Hos Betsjekk.com får du oversikt over de beste bettingsidene for VM 2022.

Harry Kane (Tottenham & England)

Harry Kane er den store oddsfavoritten blant spillerne som til vanlig spiller i Premier League. Det er kanskje heller ikke så rart. Selv om det er en viss nordmann som i øyeblikket dominerer toppscorerlisten i Premier League, står Kane med solide 8 mål på 9 kamper hittil denne sesongen, og flere år bak seg med hyppige nettkjenninger for Tottenham. Og med 51 scoringer på 71 landskamper for England, er det nok få som blir overrasket om Kane forbedrer den statistikken i løpet av VM.

Cristiano Ronaldo (Manchester United & Portugal)

Ronaldo trenger ingen videre introduksjon. Mange ganger vinner av Gullballen, og enda flere ganger toppscorer i både England, Spania og Italia gjennom det som nærmer seg to tiår med scoringer på høyt nivå. Med utrolige 117 mål på rekordmange 191 landskamper for Portugal, er Ronaldo også totalt dominerende i antall mål på landslaget. VM i Qatar kan fort bli hans siste VM. Det er kanskje en god anledning til å ta nok en toppscorertittel?

Diogo Jota (Liverpool & Portugal)

Nok en portugiser som regnes blant favorittene til å bli toppscorer blant Premier League-spillerne. Alt avhenger selvsagt av at Portugal gjør det noenlunde bra i mesterskapet, men etter gode prestasjoner over tid og det som ser ut som et sterkt lag, skal det være gode muligheter for nettopp det. Diogo Jota har ikke det samme ekstreme målsnittet som landsmannen Ronaldo, men det skal likevel være muligheter på topp for et målfarlig portugisisk lag.

Gabriel Jesus (Arsenal & Brasil)

Mange forventer at Brasil sine scoringer i VM skal komme fra Neymar og Vinicius Jr, men Gabriel Jesus kan fort havne høyt på toppscorerlisten han også. Angriperen har vist gode takter for Arsenal hittil denne sesongen, og med tillitt foran på banen for Brasil, kan det bli mange mål også i VM.

Richarlison (Tottenham & Brasil)

Den tidligere Everton-stjernen, som meldte overgang til Tottenham i sommer, står uten nettkjenninger i Premier League for sin nye klubb. I Champions League har det imidlertid gått bedre, og bookmakerne regner Richarlison sammen med Gabriel Jesus som de største favorittene til toppscorertittelen i VM blant Premier Leagues brasilianere. Én ting er sikkert, det lukter mål av Brasil.

Flere kandidater fra Premier League

Det er i tillegg til disse fem spillerne flere andre Premier League-stjerner som fort kan stikke av med toppscorertittelen i VM. Blant de høyest rangerte hos bettingselskapene akkurat nå finner vi Darwin Núñez (Liverpool & Uruguay), Kai Havertz (Chelsea & Tyskland), Phil Foden (Manchester City & England) og Raheem Sterling (Chelsea & England). Vi utelukker heller ikke muligheten for at vi får en toppscorer som ikke spiller i Premier League!

No posts to display