Michael Saul Dell verdens tiende rikeste mann vil kjøpe Premier League klubb

0
658
Redningsmann Sean Dyche (foto: everton, x)

At Everton er i krise er absolutt ingen hemmelighet. – Sist sesong ble de straffet med poengtrekk på grunn av for store underskudd to ganger, men likevel, til stor fortjeneste for en hardkjempende manager i Sean Dyche klarte de å overleve i Premier League.

Helt siden i høst har en avtale mellom eier Farhad Moshiri og 777 Partners ligget til godkjennelse hos Premier League, men det amerikanske fondet, med frynsete rykte, så langt klar å møte alle kravene som ligger i avtalen.

Les: Har sendt Alex Ferguson til London for tre viktige Manchester United-signeringer

En ting er helt sikkert, du trenger store penger for å konkurrere med klubber som Real Madrid, Paris Saint-Germain, Liverpool, Arsenal og Manchester City. – Det er lenge siden Everton var en av de store.

Det blir spennende å følge med på hva de neste ukene har å by på!

Har du penger vinner du mer, det gjeder mye i livet også fotball, ta for eksempel Manchester City, eid av megarike eiere fra Abu Dhabi. De har råd til spillere som Erling Braut Haaland og Kevin de Bruyne og har vunnet de fire siste Premier League-titlene under ledelse av Pep Guardiola.

Fredag ​​kveld hevdet The Times at en av de rikeste familiene i verden støtter et bud på å kjøpe Premier League-klubben Everton. Michael Saul Dell, grunnleggeren av Dell Technologies, sitt «familiekontor» for å støtte et forsøk på å overta Toffees.

Les på F7: Har kontaktet Ole Gunnar Solskjær etter å ha mistet sin manager til Chelsea

Artikkelen sa: «Michael Saul Dell, grunnleggeren av Dell Technologies som er verdt omtrent 120 milliarder pund, bruker sitt «familiekontor» for å støtte et overtakelsestilbud fra forretningsmennene Andy Bell og George Downing.

«Familiekontorer er etablert av velstående familier for å administrere økonomien deres, og Dells MSD-partnere er om bord dersom (Farhad) Moshiri gi Bell og Downing en periode med eksklusivitet for å forsegle en avtale.»

Mottoet til Michael Saul Dell er «Play Nice But Win»

Everton holdt ut en tøff sesong, men hadde nok kvalitet til å overleve i Premier League, til tross for poengtrekk. De landet til slutt på 15. plass.

Pr mars 2024 er Dell den 10. rikeste personen i verden på Bloomberg Billionaires Index.

Les: Juventus betaler fortsatt Paul Pogba minimumslønn, nå vil de ha han helt ut

Dell ble født i Houston i 1965 og gikk på University of Texas i 1983 for å tilfredsstille foreldrenes ønske om at han skulle bli lege. I 1984 startet Dell sin datamaskinvirksomhet med bare $1000. I andre halvdel av førsteårsåret hadde han allerede solgt datamaskiner til en verdi av 80 000 dollar.

I en alder av 19 forlot Dell college for å drive selskapet sitt på heltid, som til slutt gikk offentlig i 1988.

I 2004 trakk Dell seg tilbake som administrerende direktør i selskapet, men forble styreleder.

Tilbake i 2022 ble det rapportert av The New York Times at den engelske klubben West Bromwich Albion sikret et lån på 20 millioner pund fra Dells investeringsgruppe MSD UK Holdings.

No posts to display