Det ulmer i den engelske landslagstroppen da Jack Grealish ble sendt på porten

0
395
Jack i et lykkelig øyeblikk med Phil etter Premier League-tittel. (foto: Manchester City)

Like sikkert som det nærmer seg sluttspill i EM eller VM, kommer meldinger om uro i den engelske landslagstroppen. Alt står på spill, hele England trenger sårt en tittel for selvfølelsen, spillerne i troppen er vant til å være stjerna i flere av verdens beste klubber. Jack Grealish er ikke mannen som skygger unna litt bråk, men denne gangen er det klart Haalands bro blir den som sitter igjen som taperen.

Det har definitivt ikke vært Jack Grealish sin sesong. Manchester Citys milliardinvestering fra 2021 har spilt en marginal rolle for Premier League-mesteren, det hjalp heller ikke at 28-åringen fikk en skikkelig skyllebøtte av Guardiola foran TV-kameraene etter Arsenal-kamp. Nå skulle EM-sluttspillet få Grealish til å få tilbake godfølelsen med de tre løvene på brystet. Så kom dumpingen.

LES: Nøkkelspiller setter press på Manchester United-bossen

Jack Grealish er en av de syv spillerne fra Englands bruttotropp som sendes hjem før sluttspillet starter.

Ifølge The Telegraph har dette skapt sterke reaksjoner hos flere av de engelske landslagsspillerne. Få, om ingen, så Grealish som kandidat til å oppleve EM-sluttspillet fra puben, ifølge det engelske mediet skal en av spillerne ha konfrontert landslagstrener Southgate og krevd en forklaring, mens flere andre løp sporenstreks opp til Grealish sitt rom da nyheten kom.

Jack Grealish står notert med 36 kamper for England og var med både i EM 2021 og VM 2022. Mange vil huske Grealish sine innhopp, der City-spilleren virkelig skapte trøbbel for motstandernes forsvar og kom inn som en sann gamechanger.

SPORTEN: Liverpool, millimeter unna første signering med Arne Slot i førersetet

No posts to display