Dumper Tottenham-stjerna James Madisson

0
181
James Madisson i lykkerus. (foto: Tottenham)

Han regnes som en av de sterkeste signeringene i Premier League forrige sesong. James Maddison tok overgangen fra et Leicester på vei ned til Tottenham og kamp om Champions League-billett på en briljant måte. Hos Ange Postecoglou og Spurs har den offensive midtbanespilleren virkelig tatt noen store steg. Da Gareth Southgate kalte ham inn til bruttotroppen til EM-sluttspillet, ble det sett på som en selvfølge. Gleden for Spurs-stjerna ble dessverre kortvarig.

James Maddison var en halvtime på banen i den engelske landslagsdrakta på mandag. Med de tre løvene på brøstet, var Tottenham-stjerne med å senke Bosnien-Herzegovina i oppkjøringskamp mot EM-sluttspillet. Gareth Southgate har sett nok av den offensive midtbanespilleren.

LES: Nøkkelspiller setter press på Manchester United-bossen

På fredag er siste sjanse for å frisere ned EM-troppen fra 33 til 26 spillere. For Maddison betyr dette goodbye og henvisning til puben for å oppleve sommerens EM-kamper for England.

Maddison har riktignok bare 7 landskamper siden debuten i 2019, men i sin debutsesong som Tottenham-spiller har 27-åringen tatt noen kraftige steg opp. Med storspill, 4 scoringer og 8 assists på 28 Premier League-kamper, har Maddison vært en av forrige sesongs sterkeste signeringer i verdens tøffeste liga.

Men det holdt dessverre ikke for 27-åringen. Ifølge The Athletic er Maddison én av de syv spillerne som må holde seg hjemme.

SPORTEN: Sender 13 spillere på dør etter å ha overlevd i Premier League med et nødskrik

Så nærme, men likevel ikke nærme nok. Skikkelig kjipt for Tottenham-spilleren.

No posts to display