Nøkkelspiller setter press på Manchester United-bossen

0
339
Kutt-kampanjen gir resultater.

Ikke mange timene etter at Sir Jim Ratcliffe tok over ansvaret for den sportslige delen av Manchester United-butikken, ble det klart at tiden var over for å tappe lønnsbudsjettet med enkeltspilleres gigantlønninger. Forrige sommer tok Marcus Rashford med seg sine 30 scoringer til forhandlingsbordet og sørget han forlot rommet som klubbens best betalte. Dette skaper nå utfordringer for Ratcliffe og gjengen.

Forrige måned gikk Bruno Fernandes etter et møte med Man United-ledelsen ut og fortalte verden han blir værende på Old Trafford så lenge klubben satser på ham og ønsker ham. Vi trodde exit-ryktene skulle få sitt punktum, men den siste uken har det i stedet økt i styrke.

LES: Melder Manchester Uniteds bud på nesten 700 millioner er avslått

På søndag meldte The Mirror at Man United-ledelsen ikke var avvisende til salg av Fernandes, som del av kabalen som må gå opp for å føye seg etter regler for lønnsomhet og bærekraftig klubbdrift. Portugisiske O Jogo hevder det er satt opp møte mellom Bayern-ledelsen og agenten til Fernandes for å diskutere personlige betingelser og muligheten for overgang.

I Manchester settes det press på Ratcliffe og gjengen på hvor mye de ønsker Fernandes til å bli. Målestokken er Marcus Rashford. Fernandes signerte forlengelse i 2022 for ukelønn på 220 000 pund frem til 2026 (pluss opsjon på ytterligere sesong). Ifølge Footballtransfers ser kapteinen på seg selv som underbetalt. Rashford forhandlet seg før sesongen til en ukelønn på massive 365 000 pund.

For Ratcliffe og gjengen, som jobber aktivt for å kutte det totale lønnsbudsjettet betydelig, er dette en skikkelig tricky situasjon å være i når troppens viktigste spiller krever økonomisk anerkjennelse som en av klubbens desidert best betalte.

SPORTEN: Jadon Sanchos reaksjon etter en reporter sa «ser deg på Man Utd-turneen»

For oss lukter det dessverre bye-bye Fernandes.

No posts to display