Melder Manchester Uniteds bud på nesten 700 millioner er avslått

0
450
Kutt-kampanjen gir resultater.

Det skjer så mye på alle nivåer hos FA Cup-mester Manchester United. Spørsmålet er ikke om det blir omfattende utskiftinger i troppen, spørsmålet er hvem som faktisk blir igjen og hva sommerens overgangsbudsjett (tilpasset regler for bærekraftig drift) tillater av nysigneringer. Klubben mangler fortsatt påtroppende sportsdirektør Dan Ashworth, men her er det ingen tid å miste. Nå meldes det om første aktivitet for å hente et supertalent på den defensive midtbanen.

I april meldte portugisiske Record at Manchester United har posisjonert seg foran porten hos Benfica før sommerens overgangsvindu. Da, som nå, dreier det seg om Joao Neves. Etter sesongslutt har aktiviteten økt, nå meldes det om første bud fra Old Trafford.

ENGELSKE KLUBBER: Har sendt Alex Ferguson til London for tre viktige Manchester United-signeringer

Han er den defensive midtbanespilleren Bruno Fernandes roser opp i skyene. Joao Neves ble i vinter sterkt linket til Manchester United. Ryktet på balløya gikk ut på at Manchester United og Benfica forhandlet om Neves-overgang, den portugisiske klubben gikk ut og avkreftet at det pågikk forhandlinger. Det stanser likevel ikke den sterke linken mellom Fernandes sin favorittspiller og Premier League-klubben.

Ifølge Record har Manchester United nå gitt bud på 60 millioner på 19-åringen med 75 kamper i Benfica-drakta og allerede 5 kamper for Portugals seniorlandlag, en av favorittene i EM.

Ikke overraskende skal budet ha blitt avvist. Det skal henge en utkjøpsklausul på solide 120 millioner euro, men Benfica har ifølge Record sendt signaler de er villig til å selge når budet når 100 millioner euro.

SPORTEN: Den tidligere Liverpool-kjempen Pepe Reina er ferdig som Alexander Sørloths burvokter

Da får vi se om Ratcliffe og gjengen klarer å manøvrere seg innenfor regler for lønnsomhet og bærekraftig klubbdrift eller vinne frem i forsøket på å jekke ned prisen på Neves.

No posts to display