Newcastle linket til nok en tidligere Premier League-stjerne

0
462
Newcastle skal forsterkes i januar

Newcastle blir linket til alle tidligere storspillere som sliter med spilletid. Eden Hazard har blitt nevnt og nå er den tidligere Liverpool-stjernen Philippe Coutinho aktuell for den nyrike klubben.

Philippe Coutinho er en av spillerne som vil lide etter at Ronald Koeman fikk sparken i Barcelona. Han er tilbake på benken under Sergi Barjuan, og mye tyder på at tiden har kommet for å finne en ny klubb permanent. Brasilianeren har vært innbytter i de to siste kampene og kom ikke engang inn mot Dynamo Kiev på tirsdag.

Newcastle jakter ny manager: I samtaler med nestemann på kandidatlista

Barça har forsøkt å kvitte seg med Coutinho i alle de siste tranfervinduene, men på grunn av mangelen på tilbud forsvarte Koeman ham, og ba ham om å bli værende. I nederlenderens første år som sjef spilte Coutinho regelmessig til han ble skadet i desember, og gikk glipp av resten av sesongen. Denne sesongen har han også vært med siden han kom tilbake fra skade, men ikke så regelmessig som tidligere.

Coutinhos høye lønn betyr at klubben nå virkelig må se etter en endelig løsning. Barça ønsker å selge ham en gang for alle, og de forventer at Newcastle kan prøve å signere ham. Uansett ville klubben godta et lån med en kjøpsopsjon inkludert.

Brasilianeren har gjort sine saker bra i Premier League for Liverpool. På sine 152 kamper scorte han 41 mål og bidro med 35 målgivende pasninger.

No posts to display