Nunez skjønner nok Liverpool-oppholdet kan bli kortere enn planlagt

0
653
Scoringene mot Newcastle skapte ikke overraskende euforiske gledesscener. (liverpool, twitter)

Darwin Nunez var før 2022-/23-sesongen en av de hotteste spissene i Europa. Det var brede glis hos Liverpool da den uruguayanske spilleren som hadde herjet i Benfica-drakta valgte Anfield. Forventningene var enorme, men timingen var maks uheldig for Nunez. I samme overgangsvindu signerte Erling Haaland, og Liverpool-ferskingen ble naturlig nok sammenlignet med Citys nysignering. Det viste seg å være en umulig oppgave for Nunez.

Første del av forrige sesong brukte Jürgen Klopp tid på å forsvare Darwin Nunez sin innkjøringsperiode med å takle tempoet i verdens tøffeste liga. Det endte med godkjente 15 scoringer på 42 kamper for den uruguayanske spissen, men helt klart ikke nok til å møte forventningene fra klubben.

LES: Eric Bailly har takket for seg på Old Trafford

Med 41 minutter på banen fordelt på de tre første Premier League-kampene, tyder det på at Klopp ikke helt har tilliten til at 24-åringen er rett mann på topp. Nå melder spanske Mundo Deportivo at Liverpool var villig til å ofre Nunez i en byttedeal.

Mot Newcastle trengte Nunez riktignok tretten minutter på banen for å bli kampens store spiller med to scoringer i 1-2 seieren, men med sekstifem minutter på banen uka etter mot Aston Villa, gikk 24-åringen igjen av banen uten scoring.

Mundo Deportivo følger de største La Liga-klubbene tett, ifølge det spanske mediet forsøkte Liverpool seg på å hente inn Joao Felix i sommer i bytte mot Darwin Nunez. Felix hadde bestemt seg for utleie til Barcelona og takket nei til Premier League-klubben.

LES OGSÅ: Mektig lei Everton-spillers syting

Da skjønner vi Nunez sine ekstatiske feiringer etter scoringene mot Newcastle, han har garantert fått med seg at Liverpool-oppholdet kan bli kortere enn planlagt.

No posts to display