Fra å være en av verdens mest verdifulle er han nå i fryseboksen hos Erik ten Hag

0
310
Jadon Sancho og Erik ten Hag

Det er liten tvil om at Jadon Sancho ønsker seg bort fra Old Trafford etter å ha havnet i konflikt med manager Erik ten Hag. – Det ble gjort forsøk på å selge han til klubber som hadde sine vinduer åpne lenger enn 1.september, men forsøkene på å kvitte seg med den engelske venstrevingen har ikke lykkes.

Det blir minst en halv sesong til på benken for 23 åringen som kom til Manchester United fra Borussia Dortmund for 85 millioner euro sommeren 2021.

Les: Har revet i stykker kontrakten til Nicolas Pepe

Sist helg ble han pirket ut av Uniteds kamptropp mot Arsenal i Premier League, og raste deretter på sosiale medier. Tidligere denne uken ble han koblet til en overgang til den saudiarabiske klubben Al-Ettifaq, men det ble til slutt ikke noe avtale da den saudiske klubben trakk seg.

Fra å være verdt 130 millioner euro på topp i mars 2020 er han nå ifølge Transfermarkt nede i en verdi på 45 millioner euro.

Bild melder at Borussia Dortmund planlegger å prøve å hente inn Sancho i januar. Sancho hadde en strålende tid i Dortmund mellom 2017 og 2021. Håpet er at han kan lokkes til en retur til Tyskland basert på de gode minnene han har fra tiden i Bundesliga og at Manchester United innen januar er så lei av å betale en fet lønning til Jadon Sancho at de er villige til å subsidiere en overgang. .

Sancho har kontrakt med United til sommeren 2026, og har scoret tolv mål og seks assist på 82 kamper siden han flyttet til den engelske storklubben.

Les: Graham Potter på full fart på vei inn i ny manager-jobb

No posts to display