Ivan Toney har tre av de største Premier League-klubbene ventende

0
346
Toney med nok en scoring. (foto: brentford, twitter)

Tidligere i sommer fortalte Ivan Toney om at det var bra han var så mental sterk, han tvilte på at andre spillere hadde klart seg like bra å bli utestengt i åtte måneder fra jobben han elsker. Den mentale styrken har Brentford-spissen vist frem en haug med ganger i Premier League de siste sesongene. I forrige sesong der han store deler var under etterforskning for brudd på bettingreglene, fortsatte 27-åringen å hamre inn scoringer. 20 Premier League-mål på 32 kamper forteller hvorfor tre Premier League-klubber venter på muligheten.

17. september kan Ivan Toney igjen trene med lagkompisene hos Brentford, men må vente til midten av januar for å komme seg ut på kamparenaen. Det store spørsmålet er hvilken drakt Toney drar på seg etter «betting-straffen» er ferdig sonet. Tre av Premier Leagues største klubber åpner porten for en av Premier Leagues beste foran motstandernes mål, for tiden uten et fnugg av kamptrening.

LES: Fra å være en av verdens mest verdifulle er han nå i fryseboksen hos Erik ten Hag

Ifølge Footballtransfers har Newcastle nå meldt seg på sammen med Manchester United og Tottenham.

Eddie Howe trenger en spiller som «kan garantere» for minst 20 scoringer iøpet av en sesong, ifølge Footballtransfers kilde ser Howe den tidligere Newcastle-spilleren (2015-18) som ideell.

Hos Manchester United ønsker Ten Hag en som kan gi Rasmus Højlund den nødvendige konkurransen om hvert eneste spilleminutt, Footballtransfer hevder de røde djevelene vurderer «hitman» Toney som januar-signering.

I London har også Tottenham peilet seg inn mot Brentford-spissen som langsiktig erstatter for Harry Kane.

For Ivan Toney er dette en bekreftelse på at de rundt to hundre dårlige valgene han tok i betting-verdenen ikke overskygger det han tilfører foran motstandernes mål i verdens tøffeste liga.

LES OGSÅ: Vlahovic-planen på vei opp av skuffen

No posts to display