Nybakt verdensmester Pep Guardiola: «Arbeidet er gjort! – Det er ingenting igjen å vinne»

0
1387
Pep Guardiola

Et utrolig år nærmer seg slutten for de himmelblå. – Det Manchester City får til er svært imponerende selv om de har alle pengene i verden.

FA-cupen, Premier League, Champions League og den europeiske supercupen er ikke nok, på fredag tok Manchester City med seg enda et trofee i år!

Les: Footballtransfers: Manchester United kaller inn Mauro Icardi

Den spanske manageren sjokkerte på pressekonferansen!

Det var aldri noen spenning i klubb VM-finalen mot Flumiense på fredag. Manchester City gjorde som de ville, 4-0 seir og det ene trofeet Guardiola manglet med Manchester City. Etter kampen var det som City-manageren slo av en bryter.

«Jeg har en følelse av at vi har avsluttet et kapittel. Vi har allerede vunnet alle titlene, sa spanjolen på pressekonferansen etter kampen i Jeddah.

«Det er ingenting igjen å vinne. Jeg har en følelse av at jobben er gjort, den er over»

Guardiola kom til Manchester City i 2016 og har siden vært med på å lede engelskmennene til 16 titler. I tillegg ble han fredag ​​kveld den første manageren noensinne som vant fire VM-klubblagstrofeer.

LES. Manchester United-stjerne som ble «forvist» av sin nye klubb er allerede nær en ny overgang

FA Cupen, Premier League, Champions League, den europeiske Super Cupen og klubb-VM i løpet av året. Guardiola entret scenen i den lyseblå delen av Manchester i 2016, åtte år senere har spanjolen levert 16 titler til klubben.

Når vi hører Guardiola prate om at jobben er gjort, den er ferdig, sitter vi igjen med følelsen om at Guardiola har funnet timingen for å gi seg hos City.

Så kommer avslutningen. Guardiola har plan om å bruke det neste halvannet årene av kontrakten godt.

-Nå jeg avslutter et kapittel, er det med åtte års fantastisk jobb bak kulissene. I dag feirer vi på flyet – i morgen hviler vi, avslutter Guardiola.

LES OGSÅ: Ødegaards tidligere klubb hyrer inn samme trener for 6. gang

For onsdag 27. desember er det tid for Goodison Park og Everton. Guardiola har åpnet et nytt kapittel hos City som han har tenkt å avslutte med titler.

No posts to display