Nuno Santo endelig tilbake i Premier League!

0
665
Har et temperament kombinert med ro som skapt for engelsk fotball. (foto: spurs, twitter)

Nuno Santo ledet sin saudiarabiske klubb til serietittel forrige sesong, i sommer ble troppen lastet med Karim Benzema og andre superstjerner. Det var dette som veltet treneren. Ikke bare var forventningene jekket opp etter signeringene og de økte milliardutgiftene, Santo fikk kjenne på å ha en misfornøyd Benzema i troppen når franskmannen i stor grad kan diktere det som skal skje hos klubben, som en Kylian Mbappé hos PSG forrige sesong. Nå kommer Santo «hjem».

For det er i engelsk fotball den portugisiske treneren tilhører. Det har vært varslet den siste uken, på onsdag kom bekreftelsen, tre dager for kampen mot Bournemouth. Nuno Esperito Santo er tilbake i Premier League som Nottingham Forest-manager.

LES: Footballtransfers: Manchester United kaller inn Mauro Icardi

Portugiseren ledet Wolverhampton til stor suksess (med utgangspunktet) før han forlot ulvene etter 2020/21-sesongen. Så ble Santo lurt inn som Tottenham-manager. Vi bruker ordet «lurt», fordi det virket som planen hele veien var å hente inn Antonio Conte når han var klar.

Etter å fått sparken hos Tottenham, tok Santo en sving innom Saudi-Arabia for å fylle opp sparekontoen, ledet klubben til serietittel, fikk troppen lastet med Benzema og andre stjerner, før det ble sparket i begynnelsen av november.

Nå er Santo tilbake som Nottingham Forest-manager etter at Steve Cooper hadde gjort sitt.

49-åringen har på papiret kontrakt til 2026, nå handler alt om å sikre at Nottingham Forest ikke må ta heisen ned til Championship neste sesong.

SPORTEN: På tide å hente utstøtte Mason Greenwood tilbake til Manchester United

Vi digger jobben portugiseren gjorde som alfahann på Molinex, dette lover godt for Nottingham Forest. Da får vi se på lørdag i Bournemouth-kampen om det venter en Santo-effekt.

No posts to display