Footballtransfers: Manchester United kaller inn Mauro Icardi

0
835
Icardi tar imot hyllesten på Old Trafford. (foto: galatasaray, twitter)

Manchester United forlot Anfield denne gang uten ydmykelse og med poeng. 7-0 tap ble fulgt opp med 0-0 på Liverpools hjemmebane. En halv seier for de sterkt pressede røde djevlene, men illustrerer likevel at United-angrepet mangler det siste. Nå vurderes det å hente inn en argentinsk verdensmester for å ta ansvaret.

Forrige sesong var det Rashford som tok seg av mye av scoringene, denne sesongen er det ingen som «tar ansvaret». Rasmus Højlund var tiltenkt denne rollen, men som Alan Shearer uttalte det i november, han syntes litt synd på 20-åringen som har potensiale, men skulle slippe å ha hovedansvaret for scoringer på topp i verdens tøffeste liga.

LES: Tett med Premier League-speidere på tribunen da Sunderland møtte Bristol City på lørdag

Thomas Müller, Timo Werner. Serhou Guirassy. En håndfull spisser er linket til et Manchester United, som verken scorer fra spissposisjon eller har handlerom innenfor Financial Fair Play-reglene til å betale dyrt for ny spiss. Nå dukker det opp et alternativ som kan være midt i blinken for Ten Hag.

Ifølge Footballtransfers vurderer Manchester United sterkt å leie inn Mauro Icardi. Den tidligere Inter Milan-toppscoreren som sluknet helt hos PSG har revitalisert karrieren hos Galatasaray. Imponerende 40 scoringer på 51 kamper i Gala-drakta har gjort argentineren aktuell igjen.

SPORTEN Barcelona har en god grunn til å selge tre av sine stjerner

Det har tidligere vært mye styr rundt Icardi og agentkone Wanda Nara, nå ser det ut som Mauro igjen har fått fokuset på fotballen. Galatasaray betalte PSG 10 millioner euro og har fått mye for pengene.

Footballtransfers hevder Icardi har sendt signaler han søker nye utfordringer, dette åpner opp for Manchester United. Som stiftet bekjentskap med den argentinske verdensmesteren på Old Trafford da Icardi ble matchvinner i 2-3 seieren til den tyrkiske klubben i Champions League.

Tilbake i 2022 uttrykte Icardi han kunne tenke seg en overgang til Manchester United, det er derfor forventet at han er åpen for en runde i Premier League. Selv om Galatasaray ikke ønsker å slippe Icardi, kan United komme med et tilbud den tyrkiske klubben vanskelig kan takke nei til når Icardi mentalt er åpen for nye utfordringer.

SPORTEN: Viktor Hovland skjønner godt hvorfor Jon Rahm valgte å forlate PGA

No posts to display