Forsøker å selge spillere for tre milliarder i et siste desperat forsøk på å beholde jobben

0
1307
Manager Erik ten Hag og sportsdirektør John Murtough

Sportsdirektør John Murtough har vært manager Erik ten Hag sin lakei helt siden nederlenderens ankomst til Old Trafford sommeren 2022. – Når Ten Hag har ønsket seg en spiller har Murtough som har lang fartstid i klubben til beste evne forsøkt å levere.

De har fisket i Ajax, som Erik ten Hag ledet før han overtok rattet til Manchester United. – Antony kjøpt for 95 millioner euro, Lisandro Martínez kjøpt for 57 millioner euro og Andre Onana for 50 millioner euro. Totalt er det kjøpt for 491 millioner euro, (over 5,5 milliarder kroner), mesteparten av kjøpene har en direkte tilknytning til Erik ten Hag eller nederlandsk fotball.

Tre milliarder inn i januar hjelper på jobbsikkerheten!

Les på Engelske klubber: Tett med Premier League-speidere på tribunen da Sunderland møtte Bristol City på lørdag

Likevel, ingen av de er på lista til John Murtough er noen som Erik ten Hag har jobbet med før. Forsøket å beholde jobben ved å selge Saudi-Arabia som har spesialisert seg på å kjøpe fallerte stjerner.

John Murtough kommer ikke til å være sportsdirektør den dagen Sir Jim Ratcliffe trer inn i sitt eierskap.

Les på Sporten: Toppscorer dumpes fra kaosklubb fire måneder etter signering

Daily Mail skriver at sportsdirektøren tidligere i måneden var i Saudi-Arabia for å snakke om overganger og knytte kontakter. Mancheser United ønsker å kvitte seg med fire spillere i januar og klubber i Saudi-ligaen skal angivelig være aktuelle. – De betaler best, både klubb og spillere.

Det skal være snakk om Casemiro, Raphael Varane, Anthony Martial og Jadon Sancho. Daily Mail skriver at United håper å innkassere så mye som 3 milliarder kroner. – Omtrent to milliiarder mer enn en overgang til en hvilken som helt klubb i Europa.

Les på Radiosporten: Møter Manchester-duo i Champions League åttedelsfinale

No posts to display