Tett med Premier League-speidere på tribunen da Sunderland møtte Bristol City på lørdag

0
636
Jobe Bellingham

Lillebroren til Real Madrid stjerne Jude Bellingham imponerer stort i Championship. Jobe Bellingham, som nå er 18 år gammel tiltrekker seg stor interesse, spesielt ivrige er engelske storklubber som ikke har tenkt «å sove i timen» slik de gjorde da storebror Bellingham forlot balløya for en slikk og ingenting sommeren 2020 (30 millioner euro)

Transferjournalist Ekrem Konur hevder at speidere fra Arsenal, Liverpool og Chelsea var til stede for å speide den unge midtbanespilleren da hans Sunderland-lag møtte Bristol City på lørdag.

Les på Sporten: Real Madrid vil ha selvsagt ha lillebror også

Jobe Bellingham har også blitt en selvsagt del av aldersbestemte landslag og det snakkes stadig høyere om at han burde bli med som førstereis i neste års EM.

Manchester United, Juventus og Real Madrid har også tidligere blitt oppgitt å vise interesse for 18-åringen. Real Madrid mener de har en fordel i at de har storebror Jude Bellingham i stallen og at han har så stor sukess.

Jobe har notert fire mål og én assist på 21 kamper i Championship denne høsten. Han kom til fra Birmingham i forkant av inneværende sesong.

Les: Manchester United bør revurdere nå som Barcelona er på banen

No posts to display