Ødegaard bekreftet!

0
541

Den norske landslagspilleren Martin Ødegaard er klar for Arsenal. Supertalentet går ​​fra Real Madrid på utlån til London-klubben for resten av sesongen.

Teknisk direktør Edu sier: – Vi er glade for å ønske Martin velkommen til klubben for slutten av sesongen. Jeg vil takke alle i Real Madrid og Martins representanter for deres samarbeid for å få dette lånet til å skje. Martin er et eksepsjonelt talent, og vi styrker troppen vår ved å introdusere en spennende offensiv spiller for klubben de resterende månedene av denne sesongen.

LES OGSÅ: City mener alvor

Ødegaard skal spille med nr 11 på ryggen.

– Det er flott at vi har sikret Martin å komme til oss til slutten av sesongen. Martin er selvfølgelig en spiller som vi alle kjenner veldig godt, og selv om han fremdeles er ung, har han spilt på toppnivå en stund. Martin vil gi oss kvalitetsmessige alternativer, og vi er alle glade for å kunne integrere ham i planene våre frem til mai, sier manager Mikel Arteta til klubbens hjemmeside.

Usikker fremtid: Tar farvel med Manchester United

22-åringen har også gjort 25 kamper for Norge, og debuterte i august 2014 da han ble den yngste debutanten for A-landslaget i en alder av bare 15 år og 253 dager.

No posts to display