Vil vanligvis være langsiktig: Jürgen Klopp jobber med en «quick fix»

0
1264
Jürgen Klopp

Liverpool har hatt store skadeproblemer i forsvaret denne sesongen. Viktige forsvarere som Virgil van Dijk og Joe Gomez er langtidsskadet og Joel Matip og Fabinho også har hatt skadeproblemer. Liverpools hovedtrener Jürgen Klopp uttalte så sent som fredag ​​at klubben jobber med en løsning, selv om han vanligvis vil være langsiktig.

Man trenger bare ta en rask titt på tabellen for å skjønne hvorfor

ESPN melder at Liverpool ønsker i å låne MLS-laget New York Red Bulls amerikanske landslagsforsvarer Aaron Long (28). Tidligere har det også vært rapporter om interesse for forsvareren fra andre klubber i England og i Frankrike.

Les på Popidol: Datteren til tidenes galeste keeper René Higuita tar internett med storm

New York Red Bulls skal ikke ha mottatt et formelt tilbud på Long, men overgangsvinduet stenger ikke før 1. februar. (Så de har laaaang tid på seg)

Long har for øyeblikket en kontrakt med New York Red Bulls over 2021 og har gjort over 100 kamper i MLS i sin karrieren. Han har også scoret tre mål på 18 A-landskamper med det amerikanske landslaget.

Les på Sporten: Venter ikke med å selge Erling Braut Haaland

Liverpool ligger for tiden på fjerdeplass i Premier League med fire poeng opp til serieleder Manchester City, som også har en kamp mindre spilt. Liverpool vant sist 3-1 mot Tottenham og spiller borte mot West Ham på søndag.

No posts to display