Sergio Ramos slutter gjerne i Real Madrid og signerer med Premier League-gigant

0
1590
Stilikon ? Sergio Ramos

Det har ligget i kortene en stund så det er ikke spesielt overraskende når The Mirror skriver at kaptein Sergio Ramos er klar til å forlate Real Madrid og flytte til Premier League, med Manchester United som hans foretrukne destinasjon.

Forhandlingene om en forlengelse utover sommeren har kollapset, de fleste eksperter har tippet Paris Saint-germain som neste stoppested, men Ramos skal være tvilende til at det er riktig for han. – Tilbud fra Asia er forlengs parkert av familie årsaker.

Les: Vil vanligvis være langsiktig: Jürgen Klopp jobber med en «quick fix»

Sergio Ramos sin agent er ute og snakker med klubber utenfor Spania, listen over aktuelle klubber blir straks kortere når en ny arbeidsgiver må bla opp 200 000 euro i uken eller mer for å sikre seg 34 åringen. Både Manchester City og Liverpool skal være utelukket, City fordi de er godt dekker i sentral beck posisjon og for Liverpool er det rett og slett for mye å betale for en såpass gammel spiller.

Everton kan være aktuelt, Toffees sjef Carlo Ancelotti var Ramos sin sjef i to år i Madrid. – Det som passer best er Manchester United, spesielt med tanke på at Sergio Ramos selv ønsker seg en overgang til Old Trafford.

Ramos kan tilby Man Utd mange fordeler en opplagt er hva Ramos kan tilby yngre spillere, slik 33 år gamle Edinson Cavani gjør ovenfor unge angrepsspillere. Les på Sporten: Sammenligner Edinson Cavani med Teddy Sheringham

Ramos har vunnet et verdensmesterskap, to europeiske mesterskap og fire Champions League-titler på Bernabeu. Han takket nei til en ny toårig avtale hos Real da han ble bedt om å ta 10 prosent lønnskutt.

No posts to display