Overgangsbudsjettet til Manchester United er alt annet enn puslete

0
534
Kutt-kampanjen gir resultater.

Få klubber har betalt så mye for troppen som Manchester United de siste årene. Selgende klubber vet at når United-representanter banker på for signering, jekkes prisen automatisk opp noen solide hakk. Med Sir Jim Ratcliffe og INEOS-gjengen på plass, skal det investeres store summer i spillere, treningsfelt og stadion, men fremover skal det investeres smart.

De siste månedene har vi blitt matet med historier om at Manchester United går inn i et overgangsvindu med sterke begrensinger for å holde seg innenfor reglene for lønnsomhet og bærekraftig klubbdrift. Ifølge Football-Insiders kilde har Ratcliffe og gjengen gjort en såpass stor ryddejobb at Erik ten Hag kan glede seg til forsterkninger.

LES: Tottenham ser ingen annen utvei enn å dumpe klubbens største flopp

Football-Insiders kilde melder Ratcliffes sine omfattende utgiftskutt siden nyttår, inkludert en stor reduksjon av lønnsutgiftene, gir klubben mer fleksibilitet på overgangsmarkedet enn tidligere fryktet.

Erik ten Hag kan nå backes opp med investeringer på rundt 140 millioner pund, ifølge Football-Insiders kilde. Dette beløpet er utgangspunktet, men vil selvfølgelig endre seg avhengig av hvordan salgsprosessen ender med Jadon Sancho, Greenwood og Casemiro og andre spillere på ut-llista. Erik ten Hag må likevel glemme signering av en av sine favorittspillere.

SPORTEN: Antonio Conte vil kjøpe ut Romelu Lukaku på en betingelse

Uansett, dette lover bra for Man United-supporterne!

No posts to display