Spillere er «sjokkert» over Erik ten Hag-nyhet

0
499
Erik ten Hag

Det er sjokkerende at Manchester United velger å beholde manager Erik ten Hag til tross for at de akkurat har lagt bak seg tidenes dårligste Premier League sesong. – Og ikke bare det, det skal være forhandlinger om å forlenge kontrakten som går ut på dato neste sommer.

The Telegraph skriver at nyheten «sjokkerte» spillertroppen.

Les: Tottenham ser ingen annen utvei enn å dumpe klubbens største flopp

54-åringen har vært en del av gjennomgangen som er gjennomført etter Manchester United vant FA-cuptittelen i slutten av mai. Den sportslige ledelsen har gjennomgått alt, mens de i mellomtiden har vært i kontakt med andre kandidater i tilfelle konklusjonen ble at det måtte skje et managerskifte.

Flere Manchester United-spillere trodde ten Hag ville bli sparket. Spillerne skal ha blitt «sjokkert» da de tirsdag kveld via media i stedet leste at nederlenderen blir sittende på posten.

Spillerne, som enten er på ferie eller med sine respektive landslag, ble ikke informert om saken på forhånd.

«Den generelle reaksjonen på nyhetene blant nyhetene ser ut til å ha vært en overraskelse. De hadde ingen anelse om hva som foregikk,» sa en kilde til avisen.

Videre skriver The Telegraph at spillerne er lettet over at usikkerheten rundt ten Hag er løst, at klubben nå kan se fremover på det som kommer. – Så med andre ord, mer av det samme neste sesong.

Les: Kompany napper til seg en av Xabi Alonsos nøkkelspillere

No posts to display