Tottenham ser ingen annen utvei enn å dumpe klubbens største flopp

0
289
Takker for avgjørelsen. (foto: Tottenham)

Mourinho, Nuno Santo, Conte. Tre Spurs-managere som alle har slitt med å finne plass til klubbens dyreste spiller. Nå har Tottenham-ledelsen bestemt seg for at nok er nok, Ange Postecoglou skal slippe å tenke på spilleren med 91 kamper siden 2019 som bærer merkelappen Superfloppen.

Økonomidirektøren hos Spurs vrir seg fortsatt i stolen når det tenkes på Tanguy Ndombele. Signert i 2019 fra Lyon til klubbrekord på 55,5 millioner pund. Seksårsavtale og en av de langsiktige byggesteinene i Tottenham-angrepet. Nå, ikke et minutt på kamparenaen i Spurs-drakta siden 2022. Tottenham har forsøkt å dekke inn mest mulig av feilinvesteringen, nå kan det endelig se ut som det går mot en løsning.

LES: Premier League-gigant har bestemt seg for å hente Xabi Alonso

Men ikke løsningen Tottenham-ledelsen håpet på. Forrige sesong var Ndombele på utleie hos Galatasaray, men fortsatt er det ingen klubber som viser entusiasme for å kjøpe 27-åringen til permanent overgang. Ifølge The Athletic har Tottenham nå bestemt seg for å oppheve kontrakten ett år før tiden, det er en pågående dialog med spilleren.

Dette betyr at londonklubben tar tapet for å kvitte seg med klubbhistoriens trolig største feilinvestering og sender franskmannen ut på markedet som free agent.

SPORTEN: Ikke lenge etter arbeidstrening hos Klopp er Fernando Torres klar for ny, spennende trenerjobb

End of story.

No posts to display