Premier League-gigant har bestemt seg for å hente Xabi Alonso

0
895
Xabi Alonso har posisjonert seg til de største jobbene. (foto: Bayer Leverkusen)

Pep Guardiola løftet sitt fjerde Premier League-trofé på rad. Å erstatte verdens beste trener når han forlater klubben i 2025 er neste umulig. Likevel, Manchester City-ledelsen er overbevist de har funnet rett mann til å kaste seg inn etter Guardiola.  

I vinter var Xabi Alonso strekt ønsket av Liverpool og Bayern München. Spanjolen valgte å holde fokuset på sesongen hos Bayer Leverkusen, samtidig som han forpliktet seg til å lede bundesligaklubben også neste sesong. Liverpool og Bayern München har valgt sin erstatter, nå virker det som Alonso og Real Madrid styrer inn mot et fremtidig arbeidsforhold når Ancelotti gir seg. Noen få måneder senere er det en annen gigant som har bestemt seg for Alonso.

LES: Chelsea eier Todd Boehlys største tabbe ble presset igjennom av de som sitter på de store pengene

I 2025 takker Pep Guardiola for seg, jobben er godt i gang med å finne erstatteren som kan bygge på og videre på jobben Guardiola har lagt ned siden 2016. Ifølge Footballtransfers har en enstemmig ledelse hos Manchester City funnet sin mann: Xabi Alonso

Ifølge Footballtransfers kilde «tett på klubben» er Alonso ikke bare favoritt, han er den eneste kandidaten som City vurderer som erstatter til geniet Guardiola.

SPORTEN: Jobber for å hente tidligere Arsenal-rebell

Skal bli en interessant prosess det neste året, der både Real Madrid og Manchester City skal tilby den for tidens mest ettertraktede treneren jobben.

No posts to display