Premier League-gigant sender skambud på Franck Kessie

0
200

Sommeren 2021 hentet Tottenham inn tidligere Juventus-direktør Fabio Paratici for å bygge opp en Spurs-tropp som skal konkurrere om titlene. Da lå det i kortene at italieneren kom til å bruke kontaktnettet sitt og erfaringen fra Serie A. Tidligere Juve-trener Antonio Conte ble overbevist om prosjektet, nå jobbes det for å hente en tidligere AC Milan-stjerne til London.

Franck Kessies tid i Barcelona kan være i ferd med å ta slutt etter bare noen få måneder.

Etter å ha signert på en gratis overgang etter utløpet av AC Milan-kontrakten hans, har ivorianeren hatt en tøff tid på Blaugrana. Han er bak Sergio Busquets, Gavi, Pedri og Frenkie De Jong i prioriteringsrekkefølgen.

Skader har bidratt til det, men likevel ser han ut til å være ute av favør i Barca. Med klubbens økonomiske problemer kan spillere som Kessie bli avlastet for å hjelpe med å balansere bøkene.

Les på Sporten: Spansk media: Tottenham fyrer av et bud til Barcelona

Ifølge Sport har Premier League-laget Tottenham Hotspur lansert et bud på å signere Kessie. Antonio Contes lag skal ha levert et tilbud på €15 millioner for 26-åringen.

Kessie er imidlertid motvillig til å forlate laget han har som mål å bevise seg for hovedtrener Xavi Hernandez, som ser på ivorianeren som en nøkkelspiller i laget. Til tross for dette kan han bli solgt som en måte å generere midler til klubben på.

No posts to display