Klart for neste argentinske supertalent hos City

0
402
Pep Guardiola liker det han ser komme fra Agueros hjemland.

Selv om Julian Alvarez nå blir trukket frem som døråpner for flere unge argentinske spillere, må vi tilbake til 2011. Pep Guardiola var fortsatt trener hos Barca, Manchester City hadde gjort det som viste seg å bli en av sine viktigste investeringer i en ung argentiner.

Da Guardiola hadde tatt seg en kort runde hos Bayern München og entret scenen i Premier League hos City, var Sergio Aguero godt etablert i den lysesblå drakta, men det tok helt av under Guardiolas ledelse. Aguero forlot den lyseblå delen av Manchester i 2021 som klubbhistoriens største.

LES: Premier League-gigant sender skambud på Franck Kessie

Da Erling Haaland dro på seg den lyseblå drakta på Etihad, hadde en beskjeden argentiner gått inn porten noen uker tidligere uten å bli særlig lagt merke til. Der Pep Guardiola gjorde sitt for å holde forventningene til Haaland nede, løftet han Julian Alvarez opp som et megatalent. Etter VM-sluttspillet med den 22-årige argentineren i en betydelig rolle hos Messis mesterlag, er det ingen som undervurderer den 1,7 meter høye senterforwarden.

Nå er neste argentinske fotballvirtuous på vei til den lyseblå delen av Manchester.

Pep Guardiola og Manchester City gjør nå et varp i Maximo Perrone som har en utkjøpsklausul satt i en tid da argentinske spillere ikke var så populære som nå. Akkurat som Haaland og Ødegaard åpner opp døra for norske talenter ut i Europa, hjelpes argentinske talenter av VM gullet selv om de aldri har vært i nærheten av Qatar.

LES: Manøvrerer seg forbi tilbud fra MLS og Ronaldos klubb – kun det beste er bra nok for 37-åringen

Manchester City har det vi etter hvert kan kalle tradisjon for å handle i Argentina. Suksessen til Julian Alvarez denne høsten hos de lyseblå er udiskutabel. Sky Sports melder at Manchester City nå aktiverer 19 år gamle Maximo Perrones utkjøpsklausul på åtte – 8 – millioner dollar.

Ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano har også Chelsea siktet seg inn mot den defensive argentinske midtbanespilleren, Romano hevder det nå er avgjort og at Perrone reiser til Manchester på slutten av januar.

Perrone står med 24 kamper for argentinske Velez, ifølge overgangsjournalisten har midtbanespilleren potensialet til å styre unna dannelsesreisen hos andre City Group-klubber, 19-åringen hentes direkte til Pep og gjengen.

RadioTango: MUSIKKNYHETER HAR KÅRET ÅRETS BESTE INTERNASJONALE ALBUM

LES:

No posts to display