Selv Newcastle-manageren trodde knapt det han så

0
474
Alexander Isak har skjønt han har kommet til rett klubb. (foto: newcastle, twitter)

Det er ikke noe nytt med en 6-1 kamp. Det vi sjelden har vært vitne til, var virvelvinden av en Newcastle-start mot Tottenham på søndag som etterlot Spurs-spillerne på bakken med 5-0 mot seg etter 21 minutter. Selv Eddie Howe så ikke den komme.

Newcastle gjorde et stort byks mot Champions League-billetten da klubben tok en mildt sagt overbevisende 6-1 seier mot CL-billett rival Tottenham.

LES: Nå melder tidligere landslagsspiller seg på hos Wrexham

Med tre nye poeng på kontoen, er Eddie Howe og gjengen ved siden av (eller hakk i hæl på) Manchester United. Eddie Howe har lykkes i sin første hele sesong for «potensielt verdens rikeste klubb» og har vist seg jobben verdig.

-Man regner jo ikke med det. Kvaliteten på avslutningene våre var utrolig. Det var ikke enkle scoringer. Vi var «dødelige» foran mål. Det er ikke ofte du har en sånn start på en kamp, spesielt ikke i en kamp med den betydningen, sier Howe etter kampen.

To scoringer av Jacob Murphy, to av Alexander Isak, resten av Joelinton og Callum Wilson.

Vi trodde Howe og Newcastle ville trenge en sesong til for å yppe seg seg med de største klubbene. Selv om Newcastle-manageren ikke lar seg friste til å si CL-billetten er i boks, syv kamper gjenstående, har klubben vist de har det Tottenham ser ut til å mangle om dagen – i tillegg til en manager som har ledet spillerne gjennom hele sesongen og har den største tillit.

LES OGSÅ: Man United risikerer å gjøre en gedigen tabbe

Newcastle-supporterne har mye å glede seg til fremover.

No posts to display