Spissutfordringen skal løses i januar

0
722
The Gaffer. Etter en kamp Manchester United gikk av med seier (foto:: Manchester United)

Med Anthony Martial og Marcus Rashford ute med skade, mens Ronaldo fortsatt jobber med å overtale Erik ten Hag om at han fortjener spilletid, har Man United en utfordring som må løses i januar. Ifølge lokalavisa i Manchester har Premier League-klubben siktet seg inn mot en en Benfica-stjerne.

Goncalo Ramos har hamret inne 8 mål på 12 kamper så langt i sesongen, en scoringstetthet som har fått United til å ta kontakt med representantene til 21-åringen (vi regner med at Benfica er informert). Den portugisiske U21-landslagsspilleren var i sommer sterkt linket til Newcastle, der Eddie Howe var på spissjakt, Bayern München var også på hjul. Ramos ble værende hos Benfica, ifølge Manchester Evening News styrer Erik ten Hag og gjengen seg inn mot å overbevise spiller og Benfica om Destination Old Trafford i januar.

LES: Liverpool jager Shakhtar-komet

Ramos skal ha en utkjøpsklausul på solide 100 millioner pund, men det ryktes at markedsprisen ligger på rundt 25 millioner pund, en sum Man United kan tillate seg etter å ha sprengt budsjettet i sommer (206,7 millioner pund – Uniteds største forbruk noensinne i et enkelt vindu).

LES OGSÅ: Juventus må ut med monstersum for å sparke Allegri

Det skadet heller ikke for United at 21-åringen viste han kunne score mot Liverpool i forrige sesongs Champions League-kvartfinale på Anfield, heller ikke at han han startet årets Champions League-sesong på en spektakulær måte med hattrick mot danske Midtjylland.

No posts to display