Tom Heaton får ikke dra til Luton Town

0
334
Tom Heaton

Keeper Tom Heaton som til og med har spilt for England startet sin karriere i Manchester United og nå, etter at Manager Erik ten Hag har satt ned foten for en overgang til nyopprykkede Luton Town ser det ut som om vil avslutte sin karriere på benken til Manchester United.

Keeperveteranen er andre eller tredjekeeper i dag og vil gjerne spille fotball istenfor å sitte på benken og tvinne tommeltotter. Luton hentet Rob Edwards etter han i fjor høst fikk sparken fra Watford. – Det gikk veldig bra, men opprykket til Premier League var overraskende for alle, inkludert spillere, manager og ledelse. Det jobbes iherdig, men mikroskopiske budsjetter i Premier League sammenheng å bygge opp et lag som overleverer i det som er verdens tøffeste liga.

Les: Daniel Farke klar for Championship-klubb

Tom Heaton kom tilbake til Manchester United for to somre siden på en gratis overgang fra Aston Villa. – Før det har han stått i mål for Burnley, Bristol City og Cardiff.

Det er mye som dreier seg om keepere på Old Trafford denne sommeren. Situasjonen er uavklart selv om de fleste tror at førstekeeper David de Gea godtar Manchester United sin avtale om forlengelse selv om det innebærer et lønnskutt på over to millioner i uken.

Manager Erik ten Hag vil helst bytte ut David de Gea og skal være opptatt av å hente inn en keeper som er dyktigere med ballen. Dean Henderson som lenge var «den neste» nummer en er med stor sansynlighet på vei til Nottingham Forest.

Les: Bruker over halvparten av sommerbudsjettet på Mason Mount

The Telegraph skriver at Premier League-nykommerne Luton Town ønsker å signere Manchester Uniteds erklærte andre/tredjemålvakt Tom Heaton. Ifølge avisen skulle 37-åringen bli førstekeeper i Luton. Men på grunn av keepersituasjonen som råder i Manchester United, har Erik ten Hag stoppet Heaton fra å forlate – til tross for at veteranen selv ønsker å dra.

Heaton ba Manchester United om tillatelse til å forlate for å få sjansen til å spille regelmessig i Premier League, men da fikk han beskjed om at han ikke får lov til å forlate klubben.

Tom Heatons kontrakt med Manchester United løper til neste sommer. Tidligere i karrieren har han representert blant annet klubber som Aston Villa, Burnley, Cristol City, Cardiff, Rockdale og QPR.

Les på Radiosporten: Todd Boehly fikk det travelt med å tilby Patrick Vieira managerjobb etter Leeds interesse

No posts to display