United har et helt vilt talent i troppen

0
132
Tok ikke mange minuttene etter retur fra skade før den satt i mål. (foto: united, twitter)

Alejandro Garncho har vært ute med ankelskade siden 12. mars og var forventet en rolig start i returen. Det ble bare et åtte minutters innhopp mot Wolverhampton på lørdag, men i løpet av disse minuttene viste 18-åringen at et skadeavbrekk bare gjør ham mer tent foran motstandernes mål. Nå må Erik ten Hag utnytte den argentinske ressursen til det fulle de siste kampene.

Garnahco ville selv delta på U20 VM for Argentina, men United holdt ham tilbake, de trenger vingen resten av sesongen. I løpet av åtte minutter mot Wolverhampton med scoring på overtid, er det liten tvil hva 18-åringen tilfører laget.

LES: N’Golo Kanté vil være en del av Chelseas fremtid

Garnacho kommer til å bli a hell of a player, Erik ten Hag bør utnytte det allerede nå (hvis ankelen er helt klar for det). 18-åringen har en energi, fart og evne til avslutning som overrasker motstanderne, på 454 minutter i Premier League har han levert 3 scoringer og 2 assists.

Det står om nødvendige scoringer mot Bournemouth, Chelsea og Fulham for å holde Liverpool på avstand fra Champions League-billetten. Vi mener det er verd å satse på Garnacho fra start.

LES OGSÅ: Pochettino får med seg en superspiss

No posts to display