Velger mellom Timo Werner og Antonio Nusa

0
989
Antonio Nusa

Fulham vil sannsynligvis forfølge andre alternativer før de går til et grep for den rapporterte spiss-målet Timo Werner i januar. The Cottagers har ifølge alt av engelsk presse vært nær en overgang for RB Leizpig-spissen.

Marco Silva er opptatt av å styrke angrepet sitt, og Werner (27) er i unåde med Bundesliga-laget. En velplassert kilde har imidlertid fortalt Football Insider at Fulham mener det blir «vanskelig å gjøre» en avtale for den tyske landslagsspilleren i januar og heller går for en som har imponert med det norske flagget på brystet.

Les: Sir Jim Ratcliffe er på «kollisjonskurs» med Erik Ten Hag

Det antas at eks-Chelsea-stjernen har en lønn på over 150 000 pund i uken hos Leizpig. Bundesliga-laget må bidra tungt i en låneavtale for at Fulham skal kunne sanksjonere et trekk. Et direkte lån med subsidiert lønn vil være attraktivt for Fulham, sier kilder, men de vil sannsynligvis forfølge andre alternativer først før de vender oppmerksomheten bort fra Werner.

Et slikt alternativ er Club Brugge-angrepsensasjonen Antonio Nusa.

Werner har bare startet to av 11 mulige Bundesliga-kamper denne sesongen og er klart ute av favør i Leipzig. – Han har klart to mål og én assist på 13 kamper i alle konkurranser denne sesongen.

Den tyske landslagsspilleren med 57 landskamper kom tilbake til klubben i 2022 etter å ha forlatt Chelsea. Werner (27) klarte 23 mål og 21 assists på 89 kamper i alle konkurranser i løpet av sin tid på Stamford Bridge – og hjalp de blå med å vinne Champions League.

Advent for alle: Kjøp julekalender som støtter 20 gode formål

Fulham er sju poeng unna nedrykksfare – men er blant de lavestscorende i divisjonen denne sesongen

At overgangen til Club Brugge og (etterhvert Ronny Deila) har gjort underverker for 18 år gamle Antonio Nusa er hevet over enhvert tvil. Venstrevingen fra Langhus kom til den belgiske storklubben sommeren 2021 har blomstret opp denne sesongen både for Brugge og for Norge.

Det er lagt merke til. Ifølge Fotball Insider forbereder Premier League-klubben Fulham et framstøt på det norske supertalentet allerede i januar. Manager Marco Silva har fått mye penger på forsterkninger i den offensive lagdelen etter årsskifte for å heve seg opp til øverste halvdel av Premier League tabellen.

Les på Sporten: Engelske Goal.com skjønner godt hvorfor Norge tapte mot Skottland på Ullevål

Fulham legger nå på 15.plass etter dårlig poengsanking den siste tiden. – Forsvaret har fungert ok, men det hjelper lite hvis målene uteblir.

Nusa som gikk fra Stabæk for 3 millioner euro vil ved videresalg trolig legge igjen en prosent i Bærums-klubben. Transfermarkt mener verdien er 20 millioner euro. Vi tror det trengs mer enn det for at Club Brugge skal selge.

Les på F7: Milliarddryss til FIFA! – Ikke tilfeldig Saudi-Arabia fikk VM

 

No posts to display