Youri Tielemans valgte Aston Villa og Unai Emery

0
195
Youri Tielemans

Denne sesongen har defintivt ikke vært bra for Leicester. – «The Foxes» landet på 18.plass i Premier League og rykker ned og en av deres aller største stjerner de siste årene Youri Tielemans går gratis videre.

Den 26 år gamle belgiske midtbanespilleren som ble kjøpt av Leicester fra Monaco for 45 millioner euro sommeren 2019 var svært fornøyd med forholdet til manager Brendan Rodgers, da han fikk sparken på grunn av dårlige resultater i april forsvant alle muligheter for en forlengelse. Rodgers erstatter Dean Smith har forsøkt å overtale Tielemans til å bli uten å lykkes, det er dessuten helt sjanseløst at han velger å spille i Championship.

Les: Liverpool-legende tilbake i Paris uten en plan

Aston Villa har kommet til enighet med Youri Tielemans om en avtale. – Det selv etter at Roma manager José Mourinho personlig har ringt og forsøkt hente han til klubben. – Det Unai Emery har fått til med Aston Villa i den relativt korte tiden han har vært i klubben er mer fristende.

Da Unai emery overtok i november var Aston Villa på 15.plass og i fare for å rykke ned fra Premier League. – Sesongen ble avsluttet på syvende plass og med billett til neste års Conference League.

Les: Tysk media: Leeds og Celtic kaller

Avtalen skal være klar og medisinsk sjekk i Birmingham-klubben skal gjennomføres i nærmeste fremtid.

Det sier noe om hvor overaskende Aston Villa sin suksess er når Football-Insider da de første tegnene på at Youri Tielemans ikke kom til å forlenge sin avtale i vinter listet opp Liverpool, Arsenal, Newcastle og Barcelona som sannsynlige for å sikre seg den belgiske landslagsspilleren

No posts to display