The Athletic: Saliba har endelig bestemt seg

0
406
Saliba øverst i mølja. (foto: arsenal, twitter)

William Saliba. For to sesonger siden var den unge franskmannen frustrert og utenfor Arsenal-troppen. Siden overgangen fra Saint-Etienne i 2019 hadde det vært en sesong på utleie til den franske klubben, en sesong hos Nice – og fortsatt ikke noen mulighet hos Arteta da han dro på utleie til Marseille forrige sesong. Her snudde alt.

Storspill i Ligue 1 og en full sesong med kamper fikk midtstopperen til å tenke hardt på om han orket å returnere til London. Arteta overtalte Saliba, ga ham tillit fra sesongstart og poff! så hadde 22-åringen etablert seg som en av Premier Leagues beste midtstoppere.

LES: Går fra United-benken til et av verdens råeste byderbys

I disse sommermåneder prates det mest om Declan Rice sin ferd mot Arsenal-signering, men i troppen til Arteta er det en vel så viktig signering som må på plass.

Det har tatt skummelt lang tid å bli enige, men The Athletic hevder den spesielt viktige signaturen for Arteta endelig er på plass: Saliba blir!

LES OGSÅ: Mario Balotelli får så hatten passer av klubbdirektør

Med kontraktsutløp neste sommer var dette siste mulighet for Arsenal å overbevise midtstopperen om å velge rødt/hvitt. Det har ikke manglet på interesse fra noen av de største klubbene i verden. The Athletic hevder Arsenal og Saliba nå er enige om kontrakt til 2027, der det nå gjenstår noe papirarbeid før det offentliggjøres.

LES: Får et tilbud det blir umulig å si nei til

Dette betyr at Arsenal går inn i sesongen med vissheten om at duoen Gabriel Magalhaes/Saliba skal fortsette å utvikle seg til Premier Leagues råeste midtstopperduo.

No posts to display