Bayern München har skumle planer om å nappe til seg en av Artetas utvalgte spillere

0
233
All grunn til å være bekymret for Bayern. (foto. Arsenal)

Det har alltid vært stor kamp om de største talentene, forskjellen nå er at storklubbene skal sikre seg yngre og yngre spillere og bruker virkemidlene som skal til for å overbevise neste Haaland, Mbappé, Bellingham eller Musiala. Nå aner vi en kamp mellom Arsenal og Bayern München.

Bayern München er tilbake. Etter å ha blitt ydmyket av ferskingen Xabi Alonso og Bayer Leverkusen i Bundesliga, er muligheten åpen for Champions League-finale etter 2-2 i første semfinalekamp mot Real Madrid. Da er pondusen tilbake hos Bayern-ledelsen, den skal utnyttes for å gjøre «the big steal» hos Premier League-klubben de sendte ut av Champions League.

LES: Ny regel kan sende Erling Haaland rett i fanget på Real Madrid

På akademiet hos Arsenal er det en dansk 16-åring som har gått bananas foran motstandernes mål i U18-ligaen. Ifølge The Telegraph skal Bayern München utnytte en fordel som skal nappe Chidozie Obi-Martin ut av rekkevidde for Mikel Arteta.

Chido Obi-Martin kan tydeligvis ikke gjøre noe annet enn å fortsette å score. I desember noterte den 16 år unge danske Arsenal-spilleren seg med ville 10 scoringer mot Liverpools U16-lag – i samme kamp. forrige lørdag dro 16-åringen til med 7 mål i U18-kamp mot Norwich. Dette er spisstypen Mikel Arteta skal ha inn på førstelaget, nå presser Arsenal-manageren på for at den unge dansken ikke fristes fort fra Emirates når han når profesjonell kontrakt-alder.

Det er nettopp dette Bayern München nå planlegger å gjøre, bare at de skal gjøre det før.

Ifølge The Telegraph har bundesligaklubben sendt signaler de skal utnytte engelske klubbers begrensinger for å tilby spillere ynge enn 17 en fullverdig kontrakt med lønnsløft. For Obi-Martins del skjer dette 29. november i år.

Bayern Müchen hemmes ikke av denne regelen og kan tilby en gylden prosesjonell kontrakt til stortalentet, noe tyskerne vurderer å gjøre, melder det engelske mediet.

SPORTEN: Ten Hag strålende fornøyd med Jadon Sancho

Dette er 16-åringen som står med 28 scoringer på 16 U18-kamper. Bayern München kan også vise til Jamal Musiala. Tyskeren ble hentet fra Chelsea som 16-åring, året etter fikk angrepsspilleren debut på førstelaget. Som 21-åring står Musiala allerede med 162 førstelagskamper.

Arsenal har all grunn til å frykte Bayerns fremstøt.

Alt du trenger å vite: Arsenal – Bo

No posts to display