Gjør klart for byttehandel som inkluderer to Chelsea-spillere pluss milliarden

0
241
Mauricio Pochettino skal få sin fortsatt unge, men erfarne målgarantist. (foto: Chelsea)

Vi håper Mauricio Pochettino får fortsette. Argentineren har en tropp med gjennomsnittsalder på under 24 år og trenger tid. 2-0 seier mot Tottenham på torsdag og overkjøring av West Ham på søndag, antyder at sesongen kan avsluttes med stil. Det Chelsea ikke kommer unna, er at klubben må sikre seg en spiss som kan «garantere» scoringer.

Chelsea har skaffet seg det som kan bli en målgarantist i Cole Palmer, men 21-åringen kan ikke dra scoringslasset alene for londonklubben. I flere overgangsvinduer har Todd Boehly og gjengen jaktet spissen som skal leverere klubben 20-25 scoringer hver eneste sesong, men så langt har det vært den ene bomturen etter den andre. I sommer skal det hele falle på plass.

LES: «Neste store Manchester United-trener» ledet Ipswich til historisk Premier League-opprykk!

Ifølge italienske Sky Sports er Chelsea-ledelsen så oppsatt på å lande signering med Victor Osimhen og Napoli, at det legges frem en kombinasjonspakke som både skal holde seg innenfor reglene for bærekraftig drift, gjøre Napoli-presidenten fornøyd – og løse problemet med Romelu Lukaku, som fortsatt befinner seg på lønningslista for klubben etter sesongen.

Osimhen har flere ganger bekreftet han er ferdig i Napoli etter sesongen, klubbpresidenten står heller ikke i veien. Da gjenstår spørsmålet om hvem som vinner kampen om signaturen til spissen, som i «en svakere sesong» har gitt klubben 14 ligascoringer på 22 kamper.

Chelsea akter å vinne denne kampen. Utfordringen er at londonklubben denne gangen ikke kan jekke opp budet til konkurrentene er borte. Ifølge Sky Sports legges det frem et kreativt bud som likevel totalt sett blir svært interessant for Napoli.

SPORTEN: Dortmund dumper nådeløst klubbens best betalte spiller

For ifølge Sky Sports har Chelsea signalisert de gir Romelu Lukaku, rundt en milliard kroner pluss en ikke navngitt Chelsea-spiller.

Wow. For at Chelsea skal kunne dekke en milliard i salgsutgifter, kan vi bare forestille oss hvor mange spillere som først må selges. Osimhen skal ende opp på Stamford Bridge. Failure is no option.

No posts to display