Jordan Henderson skjønner han har tabbet seg skikkelig ut

0
2112
Jordan Henderson

Etter 12 år i Liverpool valgte Jordan Henderson å forlate Anfield og Premier League for en godt betalt tilværelse i Saudi-Arabia. – Han er ikke første og kommer heller ikke til å være den siste som skjønner at det var en tabbe.

Daily Mail melder at Jordan Henderson er desperat etter å returnere til Premier League. – Man skjønner hvor ikke det er når han er villig til å gi opp en lønn på 100 000 pund om dagen!. – 1,3 millioner hver eneste dag syv dager i uken.

Henderson har spilt 19 kamper for Al-Ettifaq under manager og Liverpool-legende Steven Gerrard, og har gitt fem assists i prosessen.

Les: Signerer en av Premier Leagues største flopper

I sommer tok 33 åringen et følelsesladet farvel med Liverpool. – Det snakkes om en retur til Anfield, men Sky Sports slo fast før jul at det ikke var en aktuell problemstilling hverken for Jordan Henderson eller Liverpool manager Jürgen Klopp som begge mener er historie! – God historie, men likevel historie.

Livet som ørkenfotballspiller for Al-Ettifaq har ikke vært lett for Jordan Henderson som har sagt ifra til manager Steven Gerrard at han vil selges så snart det lar seg gjøre. Det har vært vanskelig å «tilpasse seg en annen livsstil» og han har «slitt med varmen og fuktigheten».

Les på Sporten: Ola Solbakken hentes ut av sensai Høgmo

Chelsea er på ballen og har i følge Football.London allerede vært i kontrakt for en mulig overgang. – Det trenger ikke være Premier League heller! – Hvor som helst hvor det spilles skikkelig fotball er ok.

I og med at Jordan Henderson har vært så kort utenfor Storbrittania venter en saftig skatteregning på han hvis det blir en retur nå i vinter.

No posts to display