Signerer en av Premier Leagues største flopper

0
1686
Takker for avgjørelsen. (foto: Tottenham)

La det være sagt med én gang: Ange Postecoglou har teft som få andre i Premier League. Australieren har pekt på spillere han mener løfter Spurs og har dumpet de som ikke gjør det. Tre månedens manager-priser og en solid 5. plass i Premier League, ett fattig poeng bak Champions League-billett så langt, forteller mye om teften til Spurs-manageren. Nå skal Postecoglou «gjøre gull av gråstein» på overgangsmarkedet.

Vi finner ikke et ordtak som dekker bedre det som nå skjer. Ifølge tyske Sky Sports blir Timo Werner neste uke klar for å bære Spurs-drakta.

LES: Advarer mot troen på lynkarrierer for fotballegender

I Bundesliga var han gnistrende god, i Premier League var spissen… ja, hva minnes egentlig Chelsea-supporterne Timo Werner for? Mange assosierer den tyske spilleren med Frank Lampards fall på Stamford Bridge.

Da RB Leipzig hentet sin tidligere toppscorer tilbake til klubben i 2022 for rundt 25 millioner euro, var det brede smil i klubbledelsen. Werner ble solgt til Chelsea for 50 millioner euro i 2020, nå skulle spissen på billigsalg tilbake til scoringsformen han hadde vist i Bundesliga før han trakk til Premier League.

16 scoringer på 40 kamper i første sesong var lovende, men RB Leipzig har denne sesongen ikke lenger plass til Timo Werner. 27-åringen har hatt noen småskader, men 386 minutter så langt i sesongen og to scoringer tyder på at det er noe som skurrer.

Dette hindrer ikke Tottenham. Werner har vært linket til Manchester United i flere måneder, men ifølge tyske Sky Sports er Spurs og Werner tett på signering av leiekontrakt. Forhandlingene er inne i siste fase denne helgen, nå mangler noen få detaljer som en potensiell kjøpsospjon.

SPORTEN: Rangering av 33 Manchester United-spillerne som spilte under Sir Alex Ferguson og som senere ble managere

Er det en spiller vi aldri trodde vi skulle få se tilbake i verdens tøffeste liga, så var det Werner. Nå får vi for alvor testet teften til Ange Postecoglou. Blir spennende å følge.

No posts to display