Nottingham Forest får sin andre straff på få uker

0
343
Selv besøk av Statsminister Sunak kan ikke redde Evangelos Marinakis fra straff. (foto: Notting Forest)

Der det er store penger involvert, er det også høy temperatur. I Premier League kan et simpelt poeng avgjøre kampen om tittel, blillett til spill i Europa – eller for den andre enden av tabellen – overlevelse i øverste divisjon. Det er ikke noe nytt at klubber, spillere og trenere straffes for utbrudd mot dommere, men for Nottingham Forest har det blitt en spesielt seig måned.

Tidligere i måneden straffet Premier League Nottingham Forest med fire poengs trekk etter brudd på Financial Fair Play-reglene. Med dette forsvant Nuno Santo og Forest under nedrykksstreken. Nå blir klubben straffet for andre gang denne måneden.

LES: Hadde Alex Ferguson fått viljen sin ville Solskjær ikke spilt for Manchester United

Denne gangen er det for reaksjonene etter kampen mot Liverpool på City Ground, 2. mars. Darwin Nunez scoret seiersmålet ni minutter på overtid og «frarøvet» Forest poeng (som nå hadde holdt klubben i vannskorpa over nedrykksdypet). Det var spesielt assistenttrener Steven Reid som tok av i sin reaksjon mot dommerne, men reaksjonene fra hele klubben var noe fotballforbundet ikke ville akseptere.

På onsdag meldes det at Nottingham Forest får bot på 75 000 pund, mens Reid får to kampers karantene og en bot på 5000 pund.

Snakk om seig måned for den stolte klubben.

Alt du trenger å vite: Nottingham Forest – Crystal Palace

SPORTEN: Tottenham-spiller om Postecoglou – «Jeg er selvfølgelig ikke fornøyd»

No posts to display