Skal sikre seg spilleren som takket nei til Manchester United og Tottenham

0
622
El jefe. (foto: villa, twitter)

Pau Torres har jobbet seg opp gjennom akademiet hos Villareal og så andrelaget. Da debuten på førstelaget kom i 2016, var det første gang på tretten år at en spiller fra byen gjorde dette. Torres har siden utviklet seg til en av La Ligas beste midtstoppere, de to siste sesongene har Premier League-giganter med utskifting av centre-backs vært på døra hos Torres.

Villareal holdt klubber som Manchester United og Tottenham på avstand, Torres valgte å bli i ungdomsklubben sin. Som en fun fact fikk midtstopperen sin første innkalling til det spanske landslaget i EM-kvalik mot Norge og Sverige i 2019, men selve debuten kom mot Malta måneden senere.

LES: Blir ingen fortsettelse med Allardyce

Nå går 26-åringen inn i sitt siste år av kontrakten og La Liga-klubben kan ende opp med å tvinges til salg for å hindre at Torres spaserer ut som free agent neste sommer. Dette passer en tidligere Villareal-trener som nå leder av de mest offensive klubbene i Premier League.

For etter at Unai Emery har vist sin verdi på Villa Park med 7. plass i Premier League og billett til Conference League, har klubbeier signalisert at det skal brukes godt med penger på sommerens overgangsmarked.

Ifølge Football-Insiders kilde har Aston Villa nå gjort an official move for å signere Torres. 26-åringen har vært på radaren til klubber som Tottenham og Man United, Emery, Villas budsjett og Villareals behov for å cashe inn på en av sine største ressurser taler for at det godt kan ende opp på Villa Park for den spanske landslagsspilleren.

LES: Totalt overraskende Benzema-exit sender Real Madrid på intens handletur i Premier League

Torres husker godt moroa med Emery som Villareal-trener forrige sesong, da klubben nesten lurte til seg Liverpools finalebillett til Champions League.

No posts to display